• DU Kočevje, Reška cesta 5, 1330 Kočevje
    Uradne ure:
    vsak ponedeljek od 9,00 do 12,00 ure in
    vsak četrtek od 14,00 do 17,00 ure.

    Kontakti>>

Predstavitev društva v Izoli

» Delfin » hotel zveze društev upokojencev Slovenije je bil v četrtek 15. marca gostitelj predstavitve DU Kočevje in DU Medvode, ki so se v poldrugi uri gostom hotela in drugim priložnostnim obiskovalcem predstavili s kulturnim programom in opisom dela društev. Prireditveni prostor v avli hotela je bil dodobra zaseden in zadovoljni ter nasmejani obrazi so potrdili, da smo nastopajoči pripravili  lep in zanimiv program, ki se je končal  s spontanim plesom in prepevanjem nastopajočih in gledalcev.

Naše društvo so predstavili: Zimzelenke z dvema plesoma, Kofetarce s skečem, dve pesmi je prispevala Živka Komac, predstavitev društva in povezovanje naših točk pa je oblikovala Barbka Bižal Kolar.

DU Medvode pa je poskrbelo za glasbene točke, nastopili so: pevsko – instrumentalna skupina Sončna jesen, duet citre in tamburica z Marijo Tome in Cirilom Debeljakom , duet harmonik  Franc Križaj in Mira Plešec ter pevsko- instrumentalna skupina Dobri prjatli iz DU Pirniče. V vzporednem delu programa pa je potekala še razstava izdelkov ročnih del DU Medvode.

Nastopajočim hvala za lepe predstavitve, hotelu Delfin pa za pogostitev.  Lepo je bilo.

Zapisala Barbka