Letovali smo v Zadru

 

Pa je prišel 10. september 2019, dan ki smo ga vsi, ki smo se letos odločili letovati v Zadru težko pričakovali. Zbrali  smo se ob 6. uri zjutraj za Pizzerijo Briški in se z dvema avtobusoma prevozništva Mrgole in v organizaciji turistične agencije Relax odpeljali proti izbrani destinaciji. Malce nas je skrbelo hladno vreme, ki je v začetku tedna že najavljalo jesen, vendar je bila skrb odveč, saj nas je turistično naselje Borik pričakalo v soncu, ki nas je spremljalo tudi vse dni našega letovanja.

Ob prihodu sta nas najprej sprejela naša stara znanca, animatorja  Poldka in Kristjan,  sledilo je kosilo, nastanitev v sobe, potem pa leeeenarjenjeee. Jutra so nekateri pričeli s plavanjem ali hojo, drugi z  vodeno jutranjo telovadbo,  tretji  pa so si privoščili poležavanje vse do zajtrka  ali prve jutranje kavice. Tudi dneve smo preživljali različno. Družili smo se pri športnih igrah, veselo je bilo na plaži, kartalo se je in prepevalo, skratka ni nam bilo dolgčas. Slavica je tudi letos poskrbela za delavnico, kjer smo izdelovali rože iz krep papirja, organizirana pa sta bila tudi dva izleta. Prvi,  nočni izlet z ladjico do Zadra in sprehod po mestu, drugi pa v Šibenik in Pakovo selo, z zgodbo o načinu življenja v dalmatinskem ozadju. Po vseh dnevnih aktivnostih, pa je prišel večer,  čas za ples in zabavo, kjer so se stkala nova prijateljstva in poznanstva, tako med nami samimi,  kot tudi drugimi hotelskimi gosti, predvsem s člani DU Muta, ki so prav tako letovali s turistično agencijo Relax. Ponedeljkovo popoldne je popestrila tombola, podeljene pa so bile tudi nagrade najboljšim udeležencem športnih iger.

In tako je teden minil……………. v soncu ali v senci, v morju ali na obali, aktivno ali umirjeno, prišel je torek, 17. september in čas odhoda. Ob 11. uri smo se poslovili od Poldke in Kristjana, ki smo ju zaradi njunega profesionalnega odnosa, prisrčnosti in skratka odličnosti že vzeli za svoje in se odpeljali proti domu, kamor smo varno prispeli ob 16. uri.

Hvala agenciji Relax, animatorjema, glasbenikoma, prevozništvu Mrgole,  kakor tudi vsem našim članicam in članom za nepozabno letovanje.

Drugo leto se zopet vidimo !

 

Jutranja telovadba

Nekateri so igrali tenis

 

Tekmovanje v pikadu

 

Delavnica s Slavico

 

Nočni izlet v Zadar

 

Potep po Šibeniku

 

Ogled Pakovega sela

Hotelski kompleks s plažo

 

 

Najboljši športniki in dobitnica tombole

 

Pogled iz hotela na sončni zaton

 

Ples, druženje ob večerih in prepevanje z Lučko in njeno kitaro pozno v noč

 

Z konec še skupinska slika

(Visited 48 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja