Tudi v času korone smo aktivni…..

Spoštovane članice in člani!

Jubilejno leto 2020, ko praznujemo 70-letnico obstoja društva, nam žal ni naklonjeno. Korona virus je dodobra spremenil naša življenja, z omejitvami je posegel v naše delo in druženja, tako na kulturnem kot na športnem področju. Ko smo v prvi polovici leta  mislili, da smo ga premagali, pa je sedaj udaril še z večjo močjo. Zopet se zapiramo v svoja stanovanja, družabno življenje je omejeno, saj je zdravje vsakega posameznika na prvem mestu.

Kljub temu pa na društvu ne mirujemo. Ob 70-letnici pripravljamo izdajo ALMANAHA  (proslava je preložena na leto 2021), iščemo pa tudi možnosti, kako bi v tem težkem letu lahko stopili v stik z vami,  z novimi možnostmi in načini druženja. Covid-19 nas je spodbudil k uporabi tehnologije na pozitiven in kreativen način. Mnogi med vami nas že spremljate preko spletne strani, s prispevki in komentarji sodelujete na našem Facebooku profilu in Messengerju, morda že uporabljate Zoom , Skype ali kaj drugega  ter tako odkrivate nove možnosti, ki jih omogočajo aplikacije za video klice.

V želji, da bi kljub omejitvam ostali povezani, v sodelovanju s podjetniškim inkubatorjem Kočevje in Občino Kočevje, pripravljamo izobraževanje o uporabi novih tehnologij, preko katerih bi se lahko ( čeprav na daljavo ) družili, izmenjevali izkušnje ali pa preprosto samo klepetali.

Vse, ki bi se želeli vključiti v tak način druženja prosimo, da nam zaupate naslednje:

  • svojo elektronsko pošto
  • dostop do interneta   /   da ali ne
  • preko katere naprave dostopate ( računalnik, prenosni računalnik, tablica, pametni telefon)

Podatke nam posredujte na naš naslov duk@telemach.net, v kolikor imate še kakšna dodatna vprašanja nas lahko tudi pokličete na tel. 01/895 15 78.

Pričakujemo čimprejšnje odgovore, saj bomo le tako lahko kmalu pričeli z realizacijo načrtovanih dejavnosti.

Za učenje nismo nikoli prestari, zato pogumno naprej!

V upanju, da se kmalu zopet srečamo in poveselimo na društvu, vas lepo pozdravljamo.

Ostanite zdravi in optimistični !

Vaše društvo

(Visited 38 times, 1 visits today)

One thought on “Tudi v času korone smo aktivni…..

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja