Športni rezultati september / 2022

 

Za lovoriko najboljše društvene balinarke  se je 1. septembra potegovalo 6 naših članic.

Medaljo zlatega leska si je nadela  Perko Milena, srebrna je bila Petrovčič Marija, bron pa je osvojila Volčjak Bruna. Vsem iskrene čestitke.

 

 

 

3. septembra se je naša mešana ekipa  v sestavi: Veronika Veselič, Bruna Volčjak, Veronika Janež in Velimir Lavrič udeležila turnirja Podpreska 2022 v balinanju. Poleg ekipe DU Kočevje so nastopili še upokojenci iz Drage, Loškega Potoka, Podpreske, Logatca in Binklja, osvojili smo 4. mesto, vodja turnirja in tudi sodnik pa je bil Ivan Novak.

Deževno vreme v septembru pa je krojilo urnik društvenih tekmovanj, tako da so smo društvene prvake dobili samo v petanki. 6.9. so na parkirišču ob naši stavbi najprej svoje znanje pokazale članice društva, 1. mesto je osvojila Veronika Veselič, druga je bila Veronika Janež, tretja pa Bruna Volčjak.

  

     

Konec meseca, 28. septembra,  pa so tekmovanje v petanki nadaljevali moški. Najboljši je bil Štefan Šoštarko, drugi Jože Henigman, tretji pa Ivan Novak. Je pa bila udeležba glede na pričakovanih 12 tekmovalcev izredno skromna, saj se je  je prvenstva udeležilo samo 5 članov.

 

Vsem za dosežene rezultate iskrene čestitke in nenazadnje hvala za sodelovanje.

Pripravil: Ivan Novak

 

(Visited 48 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja