Naš piknik

Nadaljujemo z našim tradicionalnim PIKNIKOM. V soboto 8. julija 2017 z začetkom ob 16.00 uri smo se ponovno zbrali pri Brunarici v Dolgi vasi. Našemu vabilo se je odzvalo okrog 150 članic in čanov. Pridružili so se nam tudi gostje: župan občine Kočevje dr Vladimir Prebilič, podžupan Roman Hrovat in direktorica občinske uprave Lili Štefanič.

Prisotne je najprej pozdravil predsednik društva Jože Kozina. Zbrani množiici je nato spregovoril  župan dr. Vladimir Prebilič.

V kulturnem programu se je predstavila naša plesna skupina “Zimzelenke”. Predstavile so se z dvema točkama: s plesom Natakarice in s plesom Ciganke. Nastopila je tudi naša gledališka skupina “Kofetarice” s skečem Raport – poročanje policistov o minulih dogodkh.

Za ples in dobro razpoloženje je skrbel ansambel Srčev as. Mamljivo je dišalo tudi po okusnih čevapčičih.

Manjkalo pa ni niti nagradno žrebanje z lepimi nagradami, za katere so poskrbeli naši sponzorji ( Avtostoritve Rogelj, Urarstvo Pajnič, Restavracija Marof, Picerija Gajba, Picerija Briški, Rekeacija Gaj, Gostišče Pugelj, Vrtnarstvo Šoštarko in Brunarica Dolga vas). Tri lepe nagrade pa je prispevalo naše društvo.

Druženje je minilo v veselem razpoloženju, prijetnem klepetu in plesom. Le število udeležencev smo pričakovali, da bo večje. Zato vabimo vse, ki ste iz različnih vzrokov letos manjakali, pridružite se nam drugo leto.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja