SLAVNOSTNO IN VESELO

Kot smo napovedali v našem obvestilu smo v petek, 5. februarja 2016  kulturno prireditev namenili našemu velikemu pesniku Prešernu. Vabilu se je odzvalo več kot petdeset članov društva, nastopajočih in drugih potrebnih članov pa je bilo 38. Tako dobro obiskana prireditev je v veselje nastopajočim in organizatorjem.

Prireditev je prijazno  vodila Barbka Bižal Kolar. V programu smo prisluhnili ubranemu petju Mešanega pevskega zbora društva, kratkemu nagovoru predsednice društva,  bralnemu krožku članic društva in učencem Glasbene šole Kočevje:  na saksafonu je igral Jaka Kosten, s harmoniko pa učenca Vid Car in Gregor Šterk.  Bilo je prijetno za uho in všečno srcu. Pesmi članic Bralnega krožka so nas starejše  popeljale v našo mladost in v zanosu smo  z njimi  tudi zapeli.

Nasmejani obrazi obiskovalcev so nam  dali vedeti, da smo zopet pripravili prijetno in primerno prireditev v čast kulturnega praznika.  Članice za postrežbo so se tudi tokrat izkazale. Pogled na lepo dekorirane dobrote  na pladnjih in  na dišeč sveže skuhan čaj je dal vedeti, da tukaj na društvu delajo dobri ljudje, ki jim ni žal nameniti svoj prosti čas  v dobro članov društva.

Iskrena hvala vsem nastopajočim, hvala članicam za postrežbo. Vam obiskovalcem pa kličemo  – pridite še v tako družbo, kjer ste dobrodošli.

In tu je nekaj slikovnih utrinkov

DSCN5561 DSCN5563 DSCN5565 DSCN5566 DSCN5556DSCN5559

(Visited 21 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja