Bili smo v Crikvenici

V nedeljo 27. maja 2018 smo se člani DU Kočevje na povabilo Udruge umirovljenika grada Crikvenice “Sunce”, udeležili 8. međužupanijske međunarodne sportske olimpijade umirovljenika. Na olimpijadi so sodelovali upokojeci iz 11 društev: Rovinj, Poreč, Otočec, Senj, Novi Vinodolski, Čakovec, Mostar, Krk, Cirkovce – Kidričevo, Kočevje in domačini.

Po kratkem kulturnem programu in nagovoru župana občine Crikvenica je sledil športni del programa. Športna tekmovanja so potekala  v naslednjih panogah: košarka M/Ž, pikado M/Ž, metanje obročev M/Ž, kegljanje s kroglo na vrvici Ž, šah M in nordijska hoja M/Ž.   Naše ekipe so nastopile v naslednjih panogah: v pikadu M/Ž, v kegljanju s kroglo na vrvici Ž in v nordijski hoji.

Tudi na tem tekmovanju smo bili uspešni, saj je naša ženska ekipa, ki je nastopila v postavi Cilka Česnik, Milena Perko, Irena Šercer in Bruna Voljčjak osvojila prvo mesto. Medalje za nastop so prejeli tudi naši tekmovalci v nordijski hoji: Jože Križ, Nanda Ožanič, in Bojan Levstik.

Tisti, ki niso tekmovali oz. so tekmovanje že končali so iskali senco in se hladili narazlične načine , nekateri tudi v morju, saj je sonce močno pripekalo.

Dobro razpoloženi in enotnega mnenja, da smo doživeli en prekrasen nedeljski dan, smo se v poznih popoldanskih urah vrnili v Kočevje.

Vsem tekmovalcem za sodelovanje in dosežene rezultate iskreno čestitamo.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja