Predstavitev društva v Izoli

» Delfin » hotel zveze društev upokojencev Slovenije je bil v četrtek 15. marca gostitelj predstavitve DU Kočevje in DU Medvode, ki so se v poldrugi uri gostom hotela in drugim priložnostnim obiskovalcem predstavili s kulturnim programom in opisom dela društev. Prireditveni prostor v avli hotela je bil dodobra zaseden in zadovoljni ter nasmejani obrazi so potrdili, da smo nastopajoči pripravili  lep in zanimiv program, ki se je končal  s spontanim plesom in prepevanjem nastopajočih in gledalcev.

Naše društvo so predstavili: Zimzelenke z dvema plesoma, Kofetarce s skečem, dve pesmi je prispevala Živka Komac, predstavitev društva in povezovanje naših točk pa je oblikovala Barbka Bižal Kolar.

DU Medvode pa je poskrbelo za glasbene točke, nastopili so: pevsko – instrumentalna skupina Sončna jesen, duet citre in tamburica z Marijo Tome in Cirilom Debeljakom , duet harmonik  Franc Križaj in Mira Plešec ter pevsko- instrumentalna skupina Dobri prjatli iz DU Pirniče. V vzporednem delu programa pa je potekala še razstava izdelkov ročnih del DU Medvode.

Nastopajočim hvala za lepe predstavitve, hotelu Delfin pa za pogostitev.  Lepo je bilo.

Zapisala Barbka

(Visited 31 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja