Dvigalo tudi uradno predano v uporabo

27, aprila je bilo na DU Kočevje uradno predano v uporabo osebno dvigalo. Otvoritve so se udeležili: podžupan občine Kočevje Roman Hrovat, direktorica občinske uprave Lili Štefanič, svetovalka za zdravstvo in socialno varstvo Lavra Horvat, predstavniki: Rotary kluba, Gradbeništva Aupič, VDC Želve in TV Kočevje.

Ob tej priložnosti je predsednik DU Kočevje Jože Kozina, med drugim dejal: ”  Danes je za DU Kočevje poseben dan, saj so se uresničile dolgoletne želje o vgraditvi osebnega dvigala. Sedaj bo članstvu, ki jim je stopnišče delalo težave pri obisku društva, kot pri udejstvovanju v raznih sekcijah društva, omogočen lažji prihod na društvu. Nakup in vgradnja dvigala, ki je bila izredno finančno zahtevna investicija, pa brez pomoči občine Kočevje in Rotary kluba Kočevje ter manjših donatorjev, prav gotovo ne bi bila mogoča. Zato se v imenu društva, bodočih uporabnikov in v svojem imenu iskreno zahvaljujem za navedeno pomoč. Zahvala tudi vsem ostalim, ki so sodelovali pri realizaciji tako zaželjene investicije. ”

Podžupan Roman Hrovat je po nagovoru,  skupaj z predsednikom DU prerezal slavnostni trak, nato pa se z dvigalom odpeljal v prvo nadstropje društva na krajše druženje.

 

(Visited 65 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja