O dnevu odprtih vrat

V ponedeljek, 26. junija 2023 je naše društvo organiziralo DAN ODPRTIH VRAT. Želeli smo, da se dneva udeleži čim večje število naših članov, še posebej pa upokojenci, ki bi se želeli vključiti. Na ta dan smo novim članom nudili 50 % popust pri vpisu. Naj poudarimo , da se lahko vpišejo med članstvo tudi mlajše osebe kot podporni člani in  imajo iste pravice kot upokojenci.

Na pikniku, kot radi poimenujemo Dan odprtih vrat, se je zbralo veliko število ljudi, okoli 140. Veseli smo bili tudi obiska podžupana Andreja Mladenoviča, ki je vse prisotne  pozdravil  in predstavnika Zveze za šport Vlada Komljenoviča in Sebastijana Vovka.

Po nagovoru predsednice društva Barbke Bižal Kolar so se predstavile vse naše skupine, vmes pa je za dobro vzdušje poskrbel harmonikar  Jernej Pikel. Najprej nam je za uvod zapel pevski zbor, nato so se plesalke Zimzelenke  predstavile z novo koreografijo, gledališka skupina Kofetarce nas je presenetila z dobro odigranim skečem iz vsakdanjega življenja moža in žene, bralni krožek je prikazal hudomušno učno uro, pa še Živka Komac je recitirala dve svoji pesmi. Krožek ročnih del se je na zelenici ob stavbi društva predstavil z izdelki letošnjega leta, ravno tako tudi VDC Želva.

Tudi ljubitelji športnih aktivnosti so prišli na svoj račun, pomerili so se v prstometu na tarčo, ki je bilo letos predstavljeno prvič in po besedah udeležencev so se tekmovalci pri igri lepo zabavali.

Vse prisotne smo postregli z malico, pijačo in domačim pecivom.

Bilo je lepo, so dejali obiskovalci, samo da ne bi sonce tako pripekalo,  bi še bolj plesali, a kaj, ko je bilo tako vroče. Mi smo pa bili veseli, da smo Dan odprtih vrat srečno pripeljali do konca.

Zapisala: Tatjana

 

(Visited 12 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja