VESELO IN PRIJATELJSKO SREČANJE

V mesecu oktobru smo se zopet srečali z najstarejšimi člani društva, saj je to sedaj že navada, da se enkrat letno  snidemo. Letos je to bilo 28. oktobra v sejni sobi društva. Pripravili smo zanimiv kulturni program, kjer so nastopali: Mešani pevski zbor, ženska plesna skupina “Zimzelenke”, gledališka skupina s skečem in Živka Komac, ki je recitirala svoje pesmi. 

Pozdravni nagovor je imela predsednica društva Ana Kosten, s strani Občine Kočevje pa podžupan Roman Hrovat. Prav je, da naše najstarejše člane, ki  se ne morejo več  udeleževati naših izletov  in drugih bolj aktivnih dogajanj v društvu, seznanimo z dogajanji na društvu, napredku, aktivnostih in drugih zanimivih dogodkih.

Srečanje je bilo prisrčno, prijateljsko in zelo družabno.  Po pogostitvi smo si marsikaj povedali, se družili in poveselili.  Z nekaterimi udeleženkami in udeleženci smo se še posebej pogovorili in ta pogovor predvajali v naši radijski oddaji “Modri pristan” na Radiu Univox, ki je bila v sredo, 4. novembra 2015.

Veseli in zadovoljni smo, da se lahko  družimo z našimi najstarejšimi člani.

Vsem želimo dobrega zdravja in jim kličemo “Na svidenje prihodnje leto v oktobru”!

DSCN5302 DSCN5306 DSCN5313 DSCN5318 DSCN5331 DSCN5344 DSCN5349 DSCN5356

(Visited 21 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja