Srečanje članov sekcij

Po dveh koronskih letih smo zopet pripravili srečanje članov sekcij društva. Tokratno srečanje se je od prejšnjih razlikovalo po času in kraju srečanja, kakor tudi po številu udeležencev.

Srečanja so bila v preteklih letih vedno v mesecu decembru na društvu, nanj pa je bilo povabljenih le določeno število članov določene sekcije. Ker pa se zavedamo, da je srečanje namenjeno vsem aktivnim članom smo srečanja letos pripravili malce drugače. Časovno smo ga umestili v mesec januar, ki je kot po pravilu mesec brez prireditev, za kraj s pa smo zaradi primerno velikega prostora izbrali Pizzerijo Briški. Druženje je potekalo v dveh delih, najprej se je  24. januarja 2023 zbralo 54 športnic in športnikov , drugi dan 25. januarja, pa še 57  drugih članic in članov in sicer: prostovoljci, pevski zbor, plesna in gledališka skupina, bralni krožek in ročna dela.

O delu društva je v pozdravnem nagovoru  najprej  spregovorila predsednica  Barbka Bižal Kolar, v nadaljevanju srečanja pa so svoja poročila in plane dela podali še vodje sekcij. Po uradnem delu je sledila še  malica in sproščen klepet.

Zadovoljni obrazi in ugodni odziv članic in članov društva  so pokazatelj, da delamo dobro in hkrati obveza, da tako tudi nadaljujemo.

Predsednica:   Barbka Bižal Kolar

(Visited 40 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja