Šport v oktobru 2017

Z zaključnim turnirjem v balinanju, ki je potekal v nedeljo 15.10.2017 na balinišču v Gaju, se je končala Rekreacijska liga za leto 2017. Ekipa DU Kočevje je osvojila 1. mesto, kar je nedvomno velik uspeh. Za ekipo so tekmovali: Franc Miklič- vodja, Dušan Žagar, Bojan Drobnič, Maks Vlašič, Jože Krapež, Dore Goljevšček, Tone Jalovec in Milena Perko.
Na zaključnem turnirju pa  je DU Kočevje osvojilo 3. mesto. V letu 2018 bo organizator Rekreacijske lige v balinanju, ponovno naše društvo.

V  okviru praznika Občine Kočevje , je v organizaciji ŠTKD Gaj potekal turnir, kjer sta nas zastopali  dve dvojici.

Končano pa se je prvenstvo društva v balinanju za ženske in moške, kjer je skupno nastopilo 13 članic in članov.Vrstni red pri ženskah : 1. Milena Perko
2. Marija Petrovčič
3. Bruna Volčjak
Vrstni red pri moških : 1. Zdravko Loknar
2. Janez Zule
3. Jože Henigman

V Škofji Loki  je potekalo DP ZDUS 2017 v balinanju, kjer je naša ekipa v zasedbi: Gorazd Štricelj, Veljko Lavrič, Dušan Žagar in zdaj žal že pokojni Milan Božič  zasedla 13. mesto.

V Kranju, na kegljišču Triglava pa je potekalo DP ZDUS 2017 v kegljanju za ženske. Ekipa DU Kočevje je  osvojila 8. mesto, zastopale pa so nas:  Anica Rihtar, Angelca Potočnik,
Marija Jerbič in Lucija Tanko

Končalo se je tudi  prvenstvo društva v pikadu za ženske in moške, kjer je nastopilo 15 članic in članov.
Vrstni red pri ženskah : 1. Milka Stevanič
2. Erika Miklič
3. Angelca Žafran
Vrstni red pri moških :   1. Robi Pozderec
2. Rajko Tomše
3. Jože Krapež
Še vedno pa je napeto na društvu, kjer je v teku prvo prvenstvo društva v remiju. Za zmago se borijo: Janez Zgonc, Tone Obranovič, Drago Njegač, Ante Knez, Jože Krapež, Dore Goljevšček in Jože Henigman.

Do konca leta 2017 bomo izvedli še prvenstvo društva v šahu, streljanju za ženske in moške in kegljanju za ženske in moške.

Pripravil Jože Kozina

(Visited 19 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja