Srečanje v Dolenjskih Toplicah

V soboto 5.avgusta 2017 smo se tudi upokojenci Kočevja udeležili srečanja upokojencev Dolenjske in Bele Krajine, ki je bilo v Dolenjskih Toplicah. Z nami so potovali tudi upokojenci iz sosednje Ribnice.

Takoj po prihodu v Dolenjske Toplice,  smo bolj ali manj uspešno poiskali senco pod drevesi okrog Jase.

Po uvodnih govorih je sledila podelitev pokalov za 42. ŠI PZDU Dolenjske in Bele Krajine. Moramo se pohvaliti, da smo osvojili kar 1/3 pokalov (več sploh ni možno), in sicer v ženski konkurenci pokal za skupno zmago in dva pokala za osvojeni tretji mesti in to v moški konkurenci in v skupni konkurenci. Prejeli pa smo tudi posebno priznanje za najboljšo organizacijo ene od športnih panog.  Za naslednje leto smo si zastavili cilj, osvojitev prvega mesta v skupni konkurenci.

Po vseh prejetih priznanjih nas ni motila niti neznosna vročina. Organizator je poskrbel, da nismo bili ne lačni in ne žejni. Nekateri so se hladili v bazenih Term Krka. Najpogumnejši so tudi zaplesali ob zvokih ansambla HIT.

Zahvala gre tudi Juretu šoferju avtobusa, ki nas je varno pripeljal tja in nazaj, ustregel vsem našim željam in poskrbel, da smo se pošteno ogreti, ohladili na avtobusu.

Preživeli smol lep sobotni dan.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja