Sklep 14.redne seje IO DU Kočevje

21.10.20019 je v sejni sobi društva potekala 14.redna seja IO DU Kočevje. Na njej je bil med drugim,  na predlog predsednika Jožeta Kozine,  sprejet naslednji sklep.

  • iz finančnega plana odhodkov za leto 2019 se izločijo nagrade funkcionarjem in srečanje članic in članov komisij in sekcij v mesecu decembru 2019

Predvidena finančna sredstva se porabijo za plačilo izgradnje jaška za osebno dvigalo, katero bo v funkcijo dano v zadnjem tednu novembra ali v prvem tednu decembra 2019. V pripravo in pridobitev vseh potrebnih dokumentov za izvedbo projekta  “nakup in vgradnja dvigala “, je bilo vloženo veliko truda in dela, zaželjeni cilj pa je dosežen.  Finančni plan projekta znaša cca 30. 000 €.

Prepričan sem, da boste moj predlog in sklep IO društva sprejeli z razumevanjem in tudi z dobro voljo. Z realizacijo sklepa, bo društvo lažje finančno pokrilo navedeno izgradnjo jaška. Iskrena hvala za razumevanje in pomoč. Članice in člani društva, ki bodo dvigalo uporabljali, vam bodo prav gotovo zelo hvaležni. Za vaše dosedanje uspešno delo v letu 2019 se vam v imenu društva in v svojem imenu iskreno zahvaljujem z željo, za še bolj uspešno v letu 2020.

Lep in prijazen pozdrav !

vaš Predsednik

 

V vednost :  članice in člani komisij in sekcij

(Visited 9 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja