Vila KRAULAND – naš drugi dom

Velik poudarek pa smo v letu 2021 namenili tudi ureditvi okolice.  Največja investicija je bila izgradnja lastnega  parkirišča, na štoru podrte smreke in okoli njega pa urejamo
” dnevno sobo na prostem”, kjer bomo v poletnih mesecih lahko posedeli in poklepetali. Mizo in klopi nam bodo v sklopu medgeneracijskega sodelovanja izdelali učenci mizarji Gimnazije in srednje šole Kočevje.
 Dela  na parkirišču so potekala skozi celo poletje. Za izkop in utrditev zemljišča je poskrbelo  podjetje Konte d.o.o., vsa ostala  pomožna oz. gradbena dela pa so opravili naši člani sami, naredili so  kar 160 prostovoljnih ur.
 
V mesecu novembru so bila dela na parkirišču zaključena.  Vrtnarstvo Šoštarko je poskrbelo še za zasaditev grmičkov, tudi miza in klopi so narejene, vendar bomo njihovo postavitev na plano prestavili na pomlad.
Lepa in barvita jesen pa je čas, ko je potrebno še enkrat obrezati živo mejo in odstraniti odpadlo listje. Štefan in Ivan sta izkoristila lepo vreme in poskrbela za lepo in urejeno okolico naše stavbe.
                                                         POSPRAVLJENO
Za opravljeno delo  HVALA !!!                                               
                                                                                                              Predsednica 
                                                                                                         Barbka Bižal Kolar
(Visited 60 times, 1 visits today)

2 thoughts on “Vila KRAULAND – naš drugi dom

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja