Čistilna akcija na društvu

Tudi letos smo, tako kot vsako leto, v mesecu aprilu  organizirali čistilno akcijo. Akcija je bila s strani članov  društva vedno slabo obiskana, največkrat z izgovori, da o akciji niso vedeli, sicer bi z veseljem prišli. Pa smo se letos potrudili in obvestila o akciji razširili na oglasne panoje v društvu in v mestu, omenili smo jo v Modrem pristanu, prav tako smo na njo vabili z obvestili na radiu Univox, pozabili nismo niti na osebne stike in povabila.

In tako smo se ob 9. uri,  22. aprila, na dan zemlje, na lepo sončno soboto zbrali na društvu. Opremljeni z rokavicami, vrečami, grabljami in motikami, da bi počistili in uredili okolico naše stavbe. Žal je  večino pripravljenega orodja ostalo prislonjenega  ob stavbo, saj se je akcije, poleg nas iz pisarn, udeležilo samo še toliko članov, da bi jih lahko prešteli na prste ene roke.

Deseterica je prijela za delo in počistili smo listje, opleli okoli stavbe in uredili športna igrišča. Za urejanje žive meje je žal zmanjkalo časa, zato sta to delo Štefan in Ivan opravila v naslednjih dneh.

Na koncu čistilne akcije smo si, utrujeni a zadovoljni,  privoščili počitek in okrepčilo v naši ” dnevni sobi ” na prostem.

Vsem, ki ste se čistilne akcije udeležili ISKRENA HVALA !!!!!!

Predsednica:  Barbka Bižal Kolar

(Visited 20 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja