BRALNA ZNAČKA za naše člane

       Sončni vzhod prebuja naravo, branje knjig razsvetljuje glavo.

(Mongolski pregovor)

 

Vabimo vse, ki radi berete, da se pridružite bralni znački, ki jo bomo letos prvič izvedli na našem društvu. V sodelovanju s Knjižnico Kočevje smo pripravili seznam knjig različnih zvrsti:  romanov,  biografskih romanov,  pesniških zbirk ter potopisov in romanov o popotovanjih.

Kako  bomo sodelovali?

Iz seznama, ki  bo objavljen na naši spletni strani,  visel bo na oglasni deski ali pa ga boste dobili v tajništvu društva,  bo potrebno prebrati  vsaj 5 knjig katerekoli zvrsti. Bralna značka bo potekala od meseca maja 2017  do 8. februarja naslednjega leta, ko bo ob kulturnem prazniku prireditev s podelitvijo priznanj.

Torej:    izberemo si knjigo, ki jo dobimo v Knjižnici Kočevje,  jo preberemo, nato pa v  “nabiralniček”  na oglasni deski vržemo listek s podatki:

ime in priimek ………………    ,   naslove prebranih knjig in avtorje ………………..,  po želji tudi vtise o knjigi ali svoje predloge za branje, v  kolikor pa stvari raje urejate preko elektronske pošte, lahko vse podatke posredujete na E-naslov vodji bralnega krožka : marija.nanjara@gmail.com

 

Vabljeni ste tudi na pogovor o prebranih knjigah (dan in ura bosta  določena  naknadno).

 

Naj bo letošnje poletje vroče ali hladno, jesen sončna ali deževna in zima mila ali mrzla,  poskrbite za zabavo in sprostitev. Pojdite v knjižnico, če še niste član se včlanite, izberite knjigo in dan bo zagotovo lepši.

 

Veliko užitkov pri branju vam želi  BRALNI KROŽEK  našega društva!

 

(Visited 15 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja