NAGOVOR predsednika na PIKNIKU DUK dne 8.7.2017

Lep in iskren pozdrav v imenu DU Kočevje in v mojem imenu, vsem članicam, članom, prijateljem in znancem, ki ste se udeležili današnjega srečanja. Z velikim veseljem in zadovoljstvom v naši sredini pozdravljam župana občine Kočevje dr. Vladimirja Prebiliča, podžupana občine Kočevje g. Romana Hrovata in direktorico občinske uprave Kočevje ga. Lili Štefanič.

Za nami je polovica koledarskega leta 2017, zato je prav, da vam ob tej priložnosti posredujem kratek pregled naše dejavnosti. Z delom vseh sekcij pri našem društvu, sem zelo zadovoljem. Še posebej moram izpostaviti delo sekcije ročnih del, odlične nastope plesne skupine “Zimzelenke”, katere bodo nastopile tudi na današnjem srečanju, zelo dobre rezultate naših športnic in športnikov na 42. ŠIU PZDU Dolenjske in Bele Krajine , ki so po enoletnem sušnem obdobju, ponovno med najboljšimi v naši PZDU in odličen nastop mešanega pevskega zbora na srečanju pevskih zborov Dolenjske in Bele Krajine v Novem mestu.

Pohvala in iskrena zahvala našim prostovoljkam in prostovoljcem za opravljeno delo v projektu “Starejši za starejše”. S svojim nesebičnim delom so pridali dragocen kamenček v mozaik za “Nagrado Evrope”, katero je prejel ZDUS za realizacijo projekta “Starejši za starejše”. Še enkrat iskrena hvala!

Vsem članicam in članom društva, se iskreno zahvaljujem za pomoč in prispevek k realizaciji našega programa dela z željo, da bi se to sodelovanje še poglobilo. Z vašim sodelovanjem in pomočjo, bo naše skupno delo še boljše, kar bo obogatilo in polepšalo jesenske dni našega življenja. Vse članice in člane pa iskreno naprošam, da svojim prijateljem in znancem, ki še niso člani našega društva priporočite včlanjanjenje, saj program in delo društva omogoča vsem članicam in članom udeležbo in delovanje na številnih področjih.

Vsekakor pa DU Kočevje tako obsežnega in uspešnega dela ne bi moglo realizirati, brez velikega razumevanja in pomoči občine Kočevje. Županu in občini Kočevje, se za navedeno razumevanje in pomoč, v imenu društva in v svojem imenu iskreno zahvaljujem v želji, še nadaljnega uspešnega sodelovanja.

vsem danes prisotnim želim, da bi bilo to srečanje prijetno druženje s prijatelji in znanci, ter da bi vam ostalo v lepem in trajnem spominu. Še enkrat lep pozdrav in hvala za udeležbo.

Imejte se resnično prijetno in lepo !

 

Jože Kozina

(Visited 13 times, 1 visits today)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja